Aanstellingen 7 / 8 Juni

Een nieuw weekend, dus nieuwe aanstellingen!

Hier kun je zien welke collega’s waar fluiten het komende weekeinde (en evt. andere dagen). Leuk als je zelf eens niets te doen hebt en eens bij een collega wilt kijken. Maar ook goed voor onze minder actieve leden die graag eens een jonge of juist oudere collega willen zien fluiten en eventueel van advies voorzien. Probeer elkaar dus op te zoeken en te voorzien van advies indien iemand daar behoefte aan heeft!

Mooie affiches dit weekeinde

Terwijl het einde van het seizoen nadert, zijn er nog leuke aanstellingen te vergeven voor in de nacompetitie. Zo hebben wij maar liefst 4 (!) leden die actief zijn in de finale nacompetitie 4e/5e klasse. Artur is assistent bij LSVV’70 1 – Zwervers IJVV, de 1 (om 14.00 uur op het terrein van FC Zoetermeer).  Ook Eno zien wij naar Zoetermeer gaan, alleen dan om een andere finale te fluiten tussen Warmunda 1 en Simonshaven 1. Dit op het terrein van DWO. En ook 1 van onze vast trainende leden wordt aan het eind van het seizoen beloond met een leuke finale! Sulimen (foto) heeft de leiding tussen SVH 1 en Rotterdam United 1 op het terrein van HBSS in Schiedam. Al deze wedstrijden worden gespeeld om 14.30 uur.

Na een afwezigheid van bijna 2 maanden, fluit Tijs weer een wedstrijd. En niet zomaar 1, maar de halve finale voor een plek in de 1e klasse. Dit zal zijn tussen Nieuw Lekkerland 1 – Zuidland 1. Duidelijk is dat 1 van hen hier de ongelukkige wordt en degradeert. Hierbij wordt hij geassisteerd door mede COVS lid; Chris. Ook Robby heeft de leiding over een halve finale voor de 1e klasse. Hierbij wordt ook hij geassisteerd door een mede COVS lid; Jaap. Den Hoorn 1 staat net als vorig jaar weer in de nacompetitie en probeert te overleven tegen Honselersdijk 1. Nieuw lid Patrick heeft ook een leuke wedstrijd voor een plek in de 1e klasse. VFC 1 hoopt te kunnen promoveren en neemt het op tegen Brielle 1 voor een plek in de finale. Ook van deze wedstrijden is de aanvang om 14.30 uur

De rest van de aanstellingen zijn hieronder te bekijken. Voor degenen onder ons die de lijst graag willen afdrukken, is onder deze link in PDF te vinden.

Wegwerkzaamheden

Vanaf heden staan ook de wegwerkzaamheden voor komend week op de site.Erg handig, mocht je toevallig een kant op gaan waar de afsluitingen zijn zodat je op tijd kan vertrekken om bij niet te laat bij je wedstrijd aan te komen. Deze informatie komt in samenwerking met Jaap die ons goed voorziet van de informatie.

Dit weekend is er het volgende afgesloten:

  • Van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur is de A12 dicht tussen Moordrecht en knooppunt Oudenrijn. Ook de A20 richting Gouda is dicht vanaf Moordrecht.
  • N59 dicht thv het Hellegatsplein, vanaf de Haringvlietbrug (A29)
  • Drukte verwacht ri. zeeland icm. het vakantieverkeer

Alle gegevens zijn zoals bekend op 6 juni. Na deze tijd worden geen wijzigingen meer bijgehouden. Ontbreek je in de lijst of krijg je een andere aanstelling, geef ze dan door in de groeps-chat of rechtstreeks aan Collin (06-23952255). Geef het ook aan Collin door als je niet meer in de lijst wil worden opgenomen, of als je tips hebt om het nog beter te maken.

 

Geplaatst in Aanstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.