Aanstellingen Goudse scheidsrechters 12 mei-19 mei

In navolging van vele andere scheidsrechtersverenigingen begint Gouda nu ook met het plaatsen van aanstellingen op de website. Hier kun je zien welke collega’s waar fluiten het komende weekeinde (en evt. andere dagen). Leuk als je zelf eens niets te doen hebt en eens bij een collega wilt kijken. Maar ook goed voor onze minder actieve leden die graag eens een jonge collega willen zien fluiten en eventueel van advies voorzien.

We hebben geprobeerd iedereen te vragen of zij in de lijst opgenomen willen worden. Zie je je naam ertussen staan maar wil je alsnog niet worden vermeld, geef dit dan even aan bij de secretaris. Ook als je ideeën hebt om de lijst te verbeteren of als je het leuk zou vinden zelf de lijst bij te houden, laat je dan horen bij de secretaris.

De lijst:

 

Hier is de PDF om te downloaden:

Aanstellingen 2022 mei 1

Geplaatst in Geen categorie.

Eén reactie

  1. Op papier en digitaal keek ik altijd waar de collega’s naar toe moesten. De laatste 2 jaar kregen we niets meer en dat vond ik niet leuk. Ondanks de vele mogelijkheden was dit een behoorlijke achteruitgang.
    Ook waar collega’s rapporteurs naar toegingen vond ik fijn om te weten, zodat je in de contacten wist waar ze geweest waren. Ik ben blij dat we nu weer een kleine verbetering hebben in de vorm van collega’s binnen de club, zodat je kan bepalen waar je eventueel wil gaan kijken. Wie weet is dit weer een begin naar de informatie, die we destijds op papier kregen. Bestuur bedankt hiervoor. We wachten op wat er nog komen gaat.
    Succes mannen/vrouwen in de door jullie te leiden wedstrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.