Aanstellingen Goudse scheidsrechters 15-20 September

Nieuwe ronde, nieuwe aanstellingen! Voor de meeste de 3e bekerwedstrijd voordat straks de echte competitie weer begint!

Hier kun je zien welke collega’s waar fluiten het komende weekeinde (en evt. andere dagen). Leuk als je zelf eens niets te doen hebt en eens bij een collega wilt kijken. Maar ook goed voor onze minder actieve leden die graag eens een jonge of juist oudere collega willen zien fluiten en eventueel van advies voorzien. Probeer elkaar dus op te zoeken en te voorzien van advies indien iemand daar behoefte aan heeft!

Mooie affiches dit weekeinde

Terwijl Raf vrijdag als 4e official functioneert bij de vrouwen van Excelsior tegen Ajax om 19.30 uur, gaat Rick naar Gouda toe voor de wedstrijd GZV Watergras tegen Bristol Team/Zonkr8 uit Bergen op Zoom om 20.30 uur.

Op Zaterdag leuke affiches! Zo hebben we 2 Rotterdamse derby’s op het programma staan. Chris gaat assisteren bij Feyenoord O18 tegen Sparta Rotterdam O18 om 12.00 uur en heeft Jort de leiding bij Xerxes JO18-1 tegen Rotterdam United JO18-1 om 12.30 uur. Lenard gaat proberen om de wedstrijd van de vrouwen van Barendrecht tegen IJFC de Zwervers om 12.30 uur in goede banen te brengen. Bij Forum Sport in Voorburg krijgen ze bezoek van 2 van onze leden, zo fluit Robby eerst om 14.30 uur het 1e van Forum Sport tegen CVV Zwervers en daarna fluit Collin de wedstrijd Forum Sport O23-1 tegen sv Den Hoorn O23-1 om 17.00 uur. John sluit de zaterdag af om 18.00 uur bij VOC tegen Zwaluwen. Ga je wel op tijd weg John? Feyenoord speelt om 16.30 uur thuis tegen Heerenveen.

Zondag gaat Joop naar De Kwakel KDO 2 – Sporting Martinus 2 om 11.30 uur, Jan is in Rotterdam te vinden bij de talenten van Excelsior JO14-1 – Alphense Boys JO14-1 en is Rick in het brabantse Oosterhout voor de plaatselijke club tegen Madese Boys om 14.00 uur

Op Woensdag zijn Jan en Nico beide bij sv Gouda te vinden voor beide een goudse derby! Jan heeft de leiding om 18.45 uur over de JO15-1 tegen Olympia JO15-2 en Nico om 20.15 uur de MO20-1 tegen DONK MO20-1

 

Voor degenen onder ons die de lijst graag willen afdrukken, is onder deze link de PDF te vinden. Weer een verbetering!

Alle gegevens zijn zoals bekend op 14 September. Na deze tijd worden geen wijzigingen meer bijgehouden. Ontbreek je in de lijst of krijg je een andere aanstelling, geef ze dan door in de groeps-chat of rechtstreeks aan Collin (06-23952255). Geef het aan de secretaris door als je niet meer in de lijst wil worden opgenomen, of als je tips hebt om het nog beter te maken.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.