Aanstellingen Goudse scheidsrechters 27-29 mei

We lopen richting het einde van het seizoen. De spanning neemt in sommige klassen toe, zowel bovenin als onderin. Ook voor onze scheidsrechters loopt de spanning op. Hoe sta ik ervoor met promotie? Krijg ik nog nacompetitiewedstrijden? Wij houden het allemaal bij voor jullie. Hier kun je zien welke collega’s waar fluiten het komende weekeinde (en evt. andere dagen). Leuk als je zelf eens niets te doen hebt en bij een collega wilt kijken, of voor onze minder actieve leden die graag eens een jongere of oudere collega willen zien fluiten en eventueel van advies voorzien.

Mooie affiches dit weekeinde

Dit is de laatste ronde van de reguliere competitie. De jeugd is al klaar, lijkt het. En sommige leden worden duidelijk gespaard voor de nacompetitie. Een heel lange lijst is het niet. Maar toch nog een paar leuke aanstellingen her en der.

De mogelijk spannendste pot van de dag, zeker voor Gouwenaars, is Jodan Boys tegen Zwaluwen. De oranje-zwart-witten moeten winnen om niet te degraderen. En daar fluit Jesse en vlagt Jaap. Wat zullen ze een publiek hebben!

Een treetje lager heeft Tijs de kampioen van 1B, en in Noord-Holland mag Maarten naar Broek op Langedijk, oftewel BOL. Dat kan kampioen worden, maar tegenstander De Bilt heeft punten nodig om uit de nacompetitie te blijven. Spannend! In 1C vlagt John bij aanstaand kampioen Heerjansdam, tegen het al gedegradeerde Zwervers. Kunnen de groenhemden de spanning aan?

In 2E vinden we Raf, die een subtopper fluit om des keizers baard. En Robby loopt de kampioenswedstrijd van Sparta mis door de faux-pas van Spirit vorige week. Maar misschien pikt hij toch een bloemetje mee.

In de vierde klasse ook versterkte degradatie, waardoor Ruben eveneens een degradant fluit. En ons aller Arthur fluit een keizersbaardse burenruzie in Den Haag. Onze Ron is terug uit Gambia en mag meteen naar Focus, maar is hij er klaar voor? En Angelo heeft de zuidelijkste alfabet-derby…

Voordat Sjaak naar de camping verdwijnt, mag hij nog de hekkensluiters van 5A fluiten. In de regionale 5e klasse zien we Eno en politicus Joop terug. En Rick heeft zowaar een wedstrijd op zaterdag, maar toch in het zaalvoetbal. Een nacompetitiewedstrijd op de eilanden. Mis de boot terug niet, Rick, of maken jullie er een leuk lang weekend op Texel van met het gezin?

Wat voor wedstrijd je ook hebt: iedereen heel veel succes en plezier gewenst!

Voor degenen onder ons die de lijst graag willen afdrukken, is onder deze link de PDF te vinden. Weer een verbetering!

Alle gegevens zijn zoals bekend op 25 mei. Na deze tijd worden geen wijzigingen meer bijgehouden. Ontbreek je in de lijst of krijg je een andere aanstelling, geef ze dan door in de groeps-chat of, beter nog, rechtstreeks aan Collin. Geef het aan de secretaris door als je niet meer in de lijst wil worden opgenomen, of als je tips hebt om het nog beter te maken.

Geplaatst in Aanstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.