Bericht vanuit het bestuur – maart 2021

Best lid, beste donateur,

Morgen, maandag 15 maart, zou onze Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Voor velen, zeker voor mij als secretaris, maar bijv. ook voor de jubilarissen, een hoogtepunt van het jaar, vooral door de drukke voorbereidingen. Omdat de coronamaatregelen het nog steeds niet toestaan, is de vergadering, zoals al medegedeeld, uitgesteld naar maandag 7 juni. Hopelijk zijn er tegen die tijd zoveel prikken gezet dat we met ons allen wat meer vrijheid om te handelen krijgen.

Trainen?

Toch zijn er wat lichtpuntjes te noemen. Een paar weken terug mochten jongeren tot 27 jaar weer gaan sporten. En even leefde vorige week de hoop dat ook voor mensen boven die leeftijd de mogelijkheid om te sporten weer open kwam te staan. Helaas was dit niet het geval. Toch bieden sommige zusterverenigingen alweer training aan. Moet de SV Gouda in de vaart der volkeren mee? Het bestuur ziet het nog even aan en bespreekt met de trainers de opties voor de komende tijd. Eind maart houdt de regering weer een persconferentie en als dan het groene licht brandt, gaan we zeker weer trainen.

Hierop vooruitlopend wil het bestuur op zaterdag 3 april een training organiseren. Gewoon op ons eigen veld, onder leiding van onze eigen trainers, weer eens een uurtje of langer ons in het zweet lopen. Natuurlijk volgens de voorschriften en met een beetje extra’s, omdat we elkaar al zo lang niet gezien hebben. Zet deze datum daarom vast met dikke letters op de agenda! Tegen die tijd horen jullie meer van ons.

Spelregels

Waar we zeker mee doorgaan, is de spelregelcompetitie. As. dinsdag 16 maart is weer de eerste ronde van het nieuwe jaar. Zoals gebruikelijk, kun je gewoon via Socrative de vragen beantwoorden, waar en wanneer je wilt. Maar zolang de lockdown nog duurt, kun je ook hier inloggen en samen, gezellig kletsend, de vragen beantwoorden. De Technische Commissie heeft de vragen dan klaarstaan, maar je moet zelf voor de gezelligheid zorgen. We hopen jullie daar te zien!

De link komt ook in de WhatsApp-groep te staan.

Groeten

Afgelopen week is ons erelid Teun Willemse 90 jaar jong geworden. Namens het bestuur ben ik even bij An en hem op bezoek gegaan en een attentie afgeleverd. Ook onze Lief & Leed-commissie had een fraai boeket laten afleveren. Na een genoeglijk uurtje moesten we helaas weer afscheid nemen, waarbij Teun me op het hart drukte toch vooral iedereen de groeten te doen. Hierbij dus. Hopelijk kunnen we Teun weer bij onze eerste training begroeten. We zullen hem zeker uitnodigen.

Dat was het weer voor deze keer. Tot dinsdag bij de spelregels of anders tot gauw! Stay strong, stay healthy!

Geplaatst in Bestuursmededelingen, Van de secretaris.