Eindstand darten seizoen 2017-2018

Afgelopen dinsdag hebben de laatste deelnemers ingehaald, zodat de eindstand van het darten in het seizoen 2017-2018 opgemaakt kon worden. Zoals eerder gecommuniceerd, zal de top 7 van de ranglijst zich kwalificeren voor de finale. Deze finale zal aanstaande dinsdag 12 juni tijdens de laatste officiële trainingsavond van dit seizoen, na afloop van de wekelijkse training, worden gespeeld. Via deze link kunt u de eindstand van het darten alsmede de finalisten bekijken. Omdat een van de finalisten zich helaas moest afzeggen, zal de nummer 8 van de ranglijst de plek in de finale overnemen.

Het verloop van de finale werkt hetzelfde als voorgaande jaren. Er worden drie rondes gespeeld. Iedere deelnemer begint tijdens de finale steeds op 0 punten en mag de gebruikelijke 9 pijlen gooien. De twee deelnemers met het laagste aantal punten vallen in de eerste en tweede ronde af. Daarna spelen de overgebleven 3 deelnemers om de plaatsen 1, 2 en 3.

Wij wensen de finalisten heel veel succes en nodigen een ieder uit om de finale ‘live’ te volgen. Wie gaat er dit seizoen aan de haal met de Aad Mul-dartbokaal en kroont zich daarbij tot opvolger van Tijs Gommans, die de beker vorig jaar wist te winnen?

De ontspanningscommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.