Gelukkig nieuwjaar!

Beste leden, donateurs, adverteerders en andere belangstellenden,

Het bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Gouda en Omstreken wenst jullie en jullie dierbaren een voorspoedig en gezond 2022!

Opnieuw wagen we een poging om met een nieuw jaar terug te keren naar een zekere mate van “normaal”. Voor onze vereniging houdt dat in: elke week kunnen trainen, af en toe een gezellige activiteit samen, kortom, een fijn verenigingsleven. Laten we hopen dat we hier snel aan toekomen.

Aan het einde van het jaar hadden we nog wat nare berichten, maar we hopen dat iedereen toch goede kerstdagen en een aangename jaarwisseling heeft gehad. Onder het genot van wat Delacre-koekjes! Helaas hebben we nog niet alle leden kunnen voorzien, waarvoor excuses, maar dat zal snel genoeg alsnog gebeuren.

We wachten de berichten van de overheid af en lichten jullie in zodra we horen dat er weer iets mogelijk is. Hopelijk tot gauw!

 

Geplaatst in Bestuursmededelingen.

Eén reactie

  1. Geweldig om alle leden te vergasten op choco-koekjes….. Inmiddels is mijn hele familie voorzien, t/m de achterneven; ook in de buurt kon ik héél wat koekjes slijten en nog heb ik genoeg voor tenminste 3 tehuizen voor ouden van dagen en daklozen…..
    Welke fabriek is er failliet gegaan, van de koekjes of van de blikken trommels? Jullie hebben immers op gro0otschalige wijze een slag gemaakt voor ongetwijfeld een habbekrats, gezien de financiële toestand van de vereniging…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.