Portrettengalerij

Na enige tijd te zijn weggeweest, keren we terug met de portrettengalerij. We doen dat in de moderne versie. We hebben een video gemaakt met de persoon in kwestie en leggen een aantal (standaard-)vragen voor. U kunt hieronder op de link van de betreffende persoon klikken, zodat u het portret kunt bekijken. Houd er rekening mee dat sommige informatie uit de portretten (enigszins) gedateerd kan zijn of mogelijk niet meer actueel is. Dit is gezien het medium wat we voor de portretten hebben gekozen helaas niet geheel te vermijden, hoewel we zoveel mogelijk proberen ‘tijdloze’ vragen te stellen, (oude) portretten te vervangen en informatie actueel te houden. Deze galerij zal met regelmaat worden bijgewerkt.

Wat vindt u van de portretten? We staan altijd voor tips of opmerkingen open, laat deze dan hieronder bij de reacties achter of stuur een e-mail.

Portret Chris

Portret Leon

Portret Henk

Portret Maarten

Portret Stijn

Portret Joost

Portret Janny

Portret Tijs

Portret Rob

Portret Sulimen

Portret Dick

Portret Lenard

Portret René

Portret Johan

Portret Wesley

Portret Robby

5 Replies to “Portrettengalerij”

 1. Jongens een goed innoverende actie de portretten. Alleen een opmerking de de persoon die wordt geintervieuwd wat dichter bij de microfoon zetten dan zijn hun antwoorden beter te beluisteren.

  Groet
  Jan Pieters

 2. Hoi Jan,

  Bedankt voor je feedback. Binnenkort worden de volgende portretten opgenomen en dan zal Theo hier rekening mee houden. Het geluid van de reeds geüploade portretten is helaas niet meer aan te passen.

  Redactie

 3. Beste Theo,
  geluidsopname tijdens gesprek met Lenard was niet optimaal.
  Ik dacht, dat dit aan mijn bril lag, doch heeft wel degelijk met jouw apparatuur te maken gehad.
  Volgende keer maar beter.
  Groet,
  Clemens.

 4. nogmaals een reactie van mij.
  Interview hedenmiddag (20-01) opnieuw beluisterd en de geluidsopname klonk beter. Er zat blijkbaar de dag ervoor teveel vorst in de grond.
  Al met al prima gedaan Theo. Het is een leuk initiatief, ook al duurt zo’n gesprek maar kort.
  Succes ermee.
  Clemens.

 5. Hallo Theo.
  Ik heb met genoegen naar de portretten gekeken en geluisterd.
  Ik vind het leuke variatie in het scheidsrechter wereldje.
  Het is beslist niet gemakkelijk weer iets nieuws te verzinnen in de snel veranderende wereld. Ook de COVS afd. Gouda e.o. moet in die wereld opereren en dankzij vele vrijwilligers kunnen we nog steeds iets betekenen voor de jonge scheidsrechters en de scheidsrechters in het algemeen. Succes met de volgende portretten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.