Kerst Inn 2018 gaat NIET door!

Beste lid/donateur,

Graag vragen wij uw aandacht voor de volgende belangrijke informatie.

Dinsdagavond is de ontspanningscommissie bijeengekomen om te vergaderen over de Kerst Inn die gepland stond voor vrijdag 14 december aanstaande. Vanwege het aantal inschrijvingen heeft de ontspanningscommissie besloten om de Kerst Inn NIET door te laten gaan.

We betreuren dat we tot dit besluit hebben moeten komen, doch zagen helaas geen mogelijkheid om de Kerst Inn alsnog doorgang te laten vinden. We onderzoeken de mogelijkheden om in het komende voorjaar of begin van de zomer een nieuwe feestavond te organiseren voor de leden en donateurs van onze vereniging. Verdere informatie hierover zal te zijner tijd volgen.

De leden die zich hebben ingeschreven en reeds het entreegeld hebben overgemaakt op onze rekening, zullen dit geld begin volgende week teruggestort krijgen op hun rekening.

We danken de mensen die zich hebben ingeschreven voor hun interesse en wensen daarnaast iedereen alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar.

Indien u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht bij een lid van de ontspanningscommissie of via onze secretaris: secretaris@covsgouda.nl

Met vriendelijke groet,
De ontspanningscommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.