UPDATE Spelregeluitleg 25 augustus

UPDATE:

Vanwege het aantal aanmeldingen heeft het bestuur in overleg met de technische commissie besloten om de avond op dinsdag 1 september opnieuw te houden. De mensen die zich hiervoor hebben opgegeven, zijn inmiddels persoonlijk via e-mail benaderd. Er zijn nog enkele plekken vrij! Aanmelden kan via secretaris@covsgouda.nl

Natuurlijk weten jullie dat er dit jaar weer de nodige wijzigingen zijn doorgevoerd in de spelregels. Het bestuur heeft net als vorig jaar besloten deze soms lastige materie voor alle leden, maar ook voor alle clubscheidsrechters uit de regio middels een presentatie uit te leggen, zodat precies duidelijk wordt wat er is veranderd en hoe je daar als scheidsrechter mee moet omgaan.

Op dinsdag 25 augustus zijn alle leden en dus ook alle clubscheidsrechters van harte welkom bij onze vereniging. Na afloop van de reguliere training is dan de (interactieve) presentatie met de spelregelwijzigingen. De training begint, zoals gebruikelijk, om 20.00 uur. Als je alleen de presentatie wilt bijwonen, kan dat natuurlijk ook. Wel is het verzoek er dan om uiterlijk 21.00 uur te zijn.

Zoals gezegd, we nodigen ook clubscheidsrechters uit de regio uit. Gezien de coronamaatregelen, kunnen echter niet meer dan 20 personen de presentatie bijwonen. Als er meer dan 20 personen aanwezig zijn, zullen we voor al onze leden (en donateurs) een week later, op dinsdag 1 september, deze avond opnieuw houden. Wel zullen we dan verzoeken dat diegenen die op 1 september willen komen, op 25 augustus eerder weggaan om het aantal aanwezigen niet boven de 20 te laten komen. Vervelend, maar het kan niet anders.

Wij zien jullie graag op dinsdag 25 augustus of anders 1 september!

Geplaatst in Algemeen, Van de technische commissie.