Training weer naar dinsdagavond

Dinsdag 20 april: training!

Na evaluatie van de zaterdagtrainingen, heeft het bestuur besloten weer op de dinsdagavond training aan te bieden. In tegenstelling tot eerdere berichten, beginnen we daar niet op dinsdag 13 april mee, maar op dinsdag 20 april. Ook op dinsdag 27 april (Koningsdag) zal er gelegenheid tot training zijn. Op dinsdag 4 mei (Herdenkingsdag) wordt vanzelfsprekend niet getraind. Op 11 mei hervatten we de training weer.

Net als bij de afgelopen zaterdagtrainingen gelden de volgende regels:

  • Leden tot 27 jaar oud kunnen vrij trainen
  • Leden van 27 jaar en ouder kunnen in groepen van vier trainen
  • Hierbij moet tussen de diverse groepen en in de groepen tussen de afzonderlijke deelnemers 1,5 meter afstand worden gehouden
  • De trainers delen de groepen in. Deze groepen mogen tussentijds niet van samenstelling veranderen
  • De trainer(s) mag/mogen niet meerdere groepen tegelijk onder hun hoede hebben, maar wel van groep naar groep apart instructies geven
  • Kleedkamers, douches en de kantine blijven gesloten
  • Als je je niet fit voelt, verkoudheids- of griepverschijnselen of koorts hebt of op de uitslag van een coronatest wacht, blijf je vanzelfsprekend thuis.

Neem bovenstaande regels goed ter harte!!! Houd te allen tijde 1,5 m afstand, ook voor en na de training. Voor handontsmetter wordt gezorgd.

Zoals al aangegeven: de kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt. Kom dus in je trainingskleren naar het veld en zorg dat je na afloop een handdoek of een extra jasje hebt om niet te snel af te koelen. Ook de kantine blijft gesloten. Het bestuur zorgt voor wat te drinken na afloop. Je kunt natuurlijk ook je eigen flesje of bidon meenemen.

Wel zal het mogelijk zijn het toilet te bezoeken. Een persoon tegelijk en na gebruik moet de toiletbril en de kraan worden schoongeveegd.

We beginnen, zoals gebruikelijk, om 20.00 uur. Om 21.00 uur stoppen we opdat iedereen tijdig thuis kan zijn.

Geef je op!

Om de trainers een beetje inzicht te geven hoe ze de groepen moeten indelen, is het wenselijk – maar niet verplicht – dat je je aanmeldt. Ook voor het bijhouden van een presentielijst is dit handig. Je kunt dus op het laatste moment besluiten toch te komen. Aanmelden doe je bij mij. Je kunt me bellen (06-10345952 of 06-29198229), maar een mailtje (secretaris@covsgouda.nl) is administratief gezien wat makkelijker. Via de WhatsApp-groep mag ook.

Tot slot

We hopen dat iedereen weer staat te popelen om op de dinsdag elkaar te zien. Wij jullie ook! Blijf echter voorzichtig en: Stay safe!

Geplaatst in Bestuursmededelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.