Zaterdag 10 april: training!

Na de eerste training, afgelopen zaterdag, waren de meningen positief. Om die reden heeft het bestuur besloten opnieuw een training op de zaterdagmiddag aan te bieden. Precies een week later, op zaterdag 10 april om 14.30 uur, kunnen jullie opnieuw, o.l.v. Björn Erkens, kijken hoe het er met jullie conditie voor staat.

Jullie weten allemaal dat aan het sporten bepaalde regels zijn verbonden. Voor de duidelijkheid herhaal ik ze hier even:

  • Leden tot 27 jaar oud kunnen vrij trainen
  • Leden van 27 jaar en ouder kunnen in groepen van vier trainen
  • Hierbij moet tussen de diverse groepen en in de groepen tussen de afzonderlijke deelnemers 1,5 meter afstand worden gehouden
  • De trainers delen de groepen in. Deze groepen mogen tussentijds niet van samenstelling veranderen
  • De trainer(s) mag/mogen niet meerdere groepen tegelijk onder hun hoede hebben, maar wel van groep naar groep apart instructies geven
  • Kleedkamers, douches en de kantine blijven gesloten
  • Als je je niet fit voelt, verkoudheids- of griepverschijnselen of koorts hebt of op de uitslag van een coronatest wacht, blijf je vanzelfsprekend thuis.

Neem bovenstaande regels goed ter harte!!! Houd te allen tijde 1,5 m afstand, ook voor en na de training. Voor handontsmetter wordt gezorgd.

Zoals al aangegeven: de kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt. Kom dus in je trainingskleren naar het veld en zorg dat je na afloop een handdoek of een extra jasje hebt om niet te snel af te koelen. Ook de kantine blijft gesloten. Het bestuur zorgt voor wat te drinken na afloop. Je kunt natuurlijk ook je eigen flesje of bidon meenemen.

Wel zal het mogelijk zijn het toilet te bezoeken. Een persoon tegelijk en na gebruik moet het toilet en de kraan worden schoongeveegd.

We beginnen zoals gezegd om 14.30 uur. Als je afgelopen zaterdag niet kon, dan kan het nu wel.

Geef je op!

Om alles in goede orde te laten verlopen, moeten we jullie verzoeken je van tevoren bij mij op te geven. Het is dus NIET mogelijk op de bonnefooi te komen. Je kunt me bellen (06-10345952 of 06-29198229), maar een mailtje (secretaris@covsgouda.nl) is administratief gezien wat makkelijker. Via de WhatsApp-groep mag ook.

Tot slot

Na deze tweede zaterdagtraining wil het bestuur weer op de dinsdagavond gaan trainen. Nu de avondklok tot 22.00 uur is verlengd, zou het onze leden moeten lukken om tijdig thuis te zijn. Hierover volgt nog bericht. Verder blijf ik er, namens het bestuur, op hameren: houd je goed aan alle voorzorgsmaatregelen. Stay safe!

Namens het bestuur,
Ben van Maaren

Geplaatst in Bestuursmededelingen.