Aanstellingen 12-16 Oktober

Een nieuw weekend, dus nieuwe aanstellingen!

Hier kun je zien welke collega’s waar fluiten het komende weekeinde (en evt. andere dagen). Leuk als je zelf eens niets te doen hebt en eens bij een collega wilt kijken. Maar ook goed voor onze minder actieve leden die graag eens een jonge of juist oudere collega willen zien fluiten en eventueel van advies voorzien. Probeer elkaar dus op te zoeken en te voorzien van advies indien iemand daar behoefte aan heeft!

Mooie affiches dit weekeinde

De competities zijn in volle gang en ook dit weekeinde hebben de meeste leden een aanstelling gekregen. Daar zitten onder andere wat fraaie bij.

Zo fluit één van onze nieuwste leden; Vincent om 09.45 uur een mooie wedstrijd bij Jodan Boys JO15-1 tegen Unitas’30 JO15-1. Leuk om te zien dat René ook weer een wedstrijd fluit, dit keer om 10.00 uur bij FC Vlotbrug G1JM tegen Honselersdijk G2. Om 11.00 uur een wedstrijd wat verder weg voor Errie, die de 2e elftallen van Excesior’20 en VVOR onder zijn hoede heeft. Ander nieuw lid Merel, mag naar het Haagse Wilhelmus JO14-1JM die het opnemen tegen Voorschoten’97 JO14-1. Om 14.30 uur een hele mooie aanstelling voor Teun als 1e ASR in de 3e Divisie. Dit is wel een stukje weg, want hij gaat naar het Overijsselse Rijssen voor Excelsior’31 – DVS’33 Ermelo.

Ook fraaie derby’s om 14.30 uur voor bijv. Raf die de vlaardingse derby Victoria’04 1 – CWO 1 in goede banen mag lijnen. In 5B heeft Sjaak de leiding over de streekderby bij Siveo’60 1 tegen Woerden 1. En ook Ron heeft een derby te pakken. Hij gaat proberen de haagse derby HPSV – VCS 1 tot een goede einde brengen. Zoals wij afgelopen dinsdag hebben meegekregen in Ron zijn praatje, gaat dat ongetwijfeld goed komen.

Benieuwd naar de rest van de aanstellingen? Die zijn hieronder te bekijken, of voor degenen die de lijst graag willen afdrukken is onder deze link in PDF te vinden

Wegwerkzaamheden

Vanaf heden staan ook de wegwerkzaamheden voor komend weekend op de site. Erg handig, mocht je toevallig een kant op gaan waar de afsluitingen zijn zodat je op tijd kan vertrekken om niet te laat bij je wedstrijd aan te komen.

Dit weekend is er het volgende afgesloten:

  • A13 Den Haag – Rotterdam tussen Ypenburg en Delft zuid.
  • A2 in zuidelijke richting tussen knooppunt Leenderheide en Kelpen
  • N210 tussen Schoonhoven-IJsselstein dicht van vrijdag 11-10 t/m maandag 11/11

 

 

 

Geplaatst in Aanstellingen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.