Lief en leed

Heeft u een bericht voor de commissie Lief en Leed, Clemens en Henk vernemen dat graag van u via het e-mailadres liefenleed@covsgouda.nl. Berichten in de categorie Lief en Leed zullen na verloop van tijd worden gearchiveerd om het een en ander overzichtelijk en leesbaar te houden. Mocht u interesse hebben in oude(re) berichten uit deze categorie, kunt u contact opnemen met de leden van de commissie Lief en Leed (Clemens Govers of Henk Lammens) en/of met de redactiecommissie.


UPDATE 11/6/2021

Heden via Siska Antonisse het bericht ontvangen, dat zij via een rouwadvertentie tijding had gekregen dat Jan Hakze op 89-jarige leeftijd is overleden.
Jan was jaren lang een verdienstelijk scheidsrechter op de voetbalvelden in West 2.
Hij was een fluitist die altijd plezier uitstraalde en het leiden van wedstrijden als een pure hobby zag, zonder promotiedrang.
Jan was voorheen woonachtig in Moordrecht, doch i.v.m. afnemende gezondheid van zijn partner daar niet meer woonachtig.
Wij wensen zijn naaste familie veel sterkte toe met het verlies en kracht om dit een plaats te geven.
Dat hij moge rusten in vrede.

Namens Lief en Leed,
Henk en Clemens


UPDATE 22/5/2021

Jan Wouter Kok heeft een operatie aan de knie ondergaan en zit thans in zijn herstelperiode. Wij wensen hem een voorspoedige genezing toe, zodat hij weer lekker in  het  nieuwe seizoen kan starten.

Wilco Goudriaan is vader geworden en wij wensen hem en zijn partner met hun nieuwe aanwinst veel vreugde toe. Dat de kleine in alle opzichten maar een mooie toekomst tegemoet mag zien.

Nieuw lid Jan Louwerse heeft ook last van zijn achillespees en krijgt daar therapie voor. Hij mag nog wel vliegen. Ook hem wensen we snel herstel toe zodat hij binnenkort weer komt meetrainen.

Oud-secretaris Rick de Bruijn heeft een boost in zijn zaalvoetballoopbaan gekregen nu hij heeft vernomen van de KNVB dat hij voor het komende seizoen op de B-lijst staat. Van harte, Rick! Op naar de top!


UPDATE 10/12/2020:

Heden bericht ontvangen dat onze vriend Henk Schouten uit Hengelo vrijdag 27 november j.l. is opgenomen in een verpleeghuis. Henk, in het verleden een lange periode actief geweest in het bestuur van onze vereniging tobt al jaren met een afnemende gezondheid en dat mondde helaas uit in de eerder genoemde opname.

Triest dat na een mooi leven, waarin hij zich ook als actief scheidsrechter vele jaren lang voor de jeugd beschikbaar heeft gesteld, zo moet eindigen. Wij wensen zijn vrouw Nel heel veel kracht toe in deze zware periode en hopen dat zij beiden elkaar tot steun mogen zijn in deze nieuwe omgeving met de warmte van liefdevolle verzorging om hen heen.

Namens Lief en Leed,
Henk en Clemens.


UPDATE 19/11/2020:

Heden van Willy Klomp vernomen dat de medische ingreep een gunstig effect heeft gehad m.b.t. haar gezondheidsklachten. Zij heeft niet veel last meer, doch moet zich nog wel voor bepaalde activiteiten ontzien. Over een week of twee mag zij weer rustig wat aan sport gaan doen en kan zij haar dagelijks ritme weer wat meer invulling gaan geven. Fijn, dat het allemaal niet voor niets is geweest en dat het herstel zich positief voortzet.

Coronaleed

Heden bericht ontvangen van onze secretaris, dat ons lid Chris van Rijswijk, zijn partner en een zeer nabij familielid getroffen zijn door het coronavirus. Wij wensen hen allen een zeer voorspoedig herstel toe en hopen dat zij op een goede en verstandige manier met hun nare situatie om kunnen gaan, zodat zij zo snel mogelijk weer klachtenvrij zijn en hun dagelijkse bezigheden weer op kunnen pakken. Veel geduld en sterkte toegewenst.

Namens Lief en Leed,
Henk en Clemens.


UPDATE 6/10/2020:

Dinsdag 6 oktober j.l. van onze vriend Theo vernomen dat zijn partner Willy donderdag 8 oktober wordt opgenomen i.v.m. een medische ingreep. Zij tobt al jaren met een probleem wat haar gezondheid niet ten goede komt en wordt daar nu in het ziekenhuis aan behandeld. Wij hopen dat e.e.a. succesvol zal verlopen en dat zij eindelijk verlost is van haar kwaal, die haar vele jaren parten heeft gespeeld.

Namens Lief en Leed
Henk en Clemens.


UPDATE 10/8/2020:

Zoals bij de meesten van ons bekend, tobt onze Dick Verwoerd al jaren met zijn gezondheid, waarvan in het recente verleden al e.e.a. in deze rubriek vermeld heeft gestaan. Nu meldde hij ons dat hij op 23 juli j.l. spontaan door zijn linkerbeen zakte tijdens het wachten bij het boodschappen doen en zodoende niet meer overeind kon komen. Dat herhaalde zich in het verloop van die dag nog eens.

Sindsdien is hij onder behandeling van een neuroloog. Inmiddels is er een MRI scan gemaakt waarvan de uitslag tegenviel, doch een operatieve ingreep te riskant wordt bevonden. Dick neemt de tijd om e.e.a. te verwerken en op 17 augustus wordt hij door de neuroloog terug gebeld voor verder overleg.

Tevens gaf de MRI scan een afwijking in het darmgestel aan, doch dat blijkt gelukkig van onschuldige aard te zijn. Al met al stelt hij dat zijn mobiliteit er een stuk op achter uit is gegaan, toch blijft hij samen met zijn partner Gerda positief in het leven staan en genieten van de mooie momenten die hen ten deel vallen.

Wij wensen Dick en Gerda in ieder geval veel steun en kracht toe in deze moeilijk periode van hun leven.


UPDATE 19/4/2020:

Hedenmiddag bereikte mij het bericht, dat Bep Honkoop in de loop van de ochtend was overleden. Bep, bij de ouderen onder ons wel bekend, kwam vaak op onze ontspanningsavonden en nieuwjaarsreceptie. Aanvankelijk altijd aan de zijde van haar trouwe partner Dick, doch na diens overlijden in 2006 alleen en genoot zij van de gezelligheid, die haar geboden werd.

Na het verlies van Dick verhuisde zij al vrij snel naar verzorgingshuis Juliana waar zij ongeveer 10 jaar naar volle tevredenheid vertoefde. Toch bleef zij onze vereniging trouw en geïnteresseerd in het wel en wee van onze Goudse C.O.V.S. groep. Helaas nam haar mobiliteit af en werd het voor haar steeds moeilijker om op onze ontspanningsavonden e.d. te komen. Zodoende heeft zij ongeveer 1 jaar geleden het besluit genomen haar lidmaatschap op te zeggen.

Haar afnemende gezondheid was ook de oorzaak dat zij in november 2019 overgeplaatst werd naar een verpleeghuis, waar zij hedenmorgen 19 april aan het coronavirus is overleden. Bep had een mooie leeftijd van in de 90 jaar en wij zijn dankbaar voor hetgeen zij vele jaren lang voor onze vereniging heeft betekend.

Wij wensen haar familie alle kracht toe dit verlies een plaats te geven. Eindelijk weer samen met haar Dick. Dat zij de rust mag vinden in vrede.

Namens Lief en Leed,
Henk en Clemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.