Spelregelcompetitie

Regelmatig (zie ook de kalender met aankomende activiteiten) organiseren we spelregelrondes (in de vorm van een competitie) voor onze leden en andere geïnteresseerden om de spelregelkennis op peil te houden. Elke ronde bestaat uit zes schriftelijke, beeldvragen of een combinatie daarvan. Dit doen we met behulp van het programma Socrative. Je kunt deze app downloaden op je smartphone of tablet via de iOS Store of Play Store. Als alternatief kun je ook inloggen bij Socrative via de browser versie: https://b.socrative.com/login/student/.

Klik hier voor een overzicht van de data voor de spelregelavonden.

Meedoen?

Wil je ook meedoen aan de spelregelrondes? Dat kan! Neem dan even contact op met onze secretaris (secretaris@covsgouda.nl) of technische commissie (technischecommissie@covsgouda.nl).

Beeldfragmenten

Sommige spelregelrondes bevatten ook beeldfragmenten. In dat geval zal hieronder op deze pagina een link worden geplaatst naar de beeldfragmenten zodat deze gemakkelijk zijn te downloaden/bekijken.

Update 8 februari 2022: de spelregelronde van 8 februari bevat 2 beeldfragmenten. Klik op deze link om de beeldfragmenten te bekijken. Hiervoor is een wachtwoord vereist welke zal worden gedeeld via de Whatsapp groep. Maak je nog geen deel uit van de Whatsapp groep, neem dan even contact op met onze voorzitter via voorzitter@covsgouda.nl.

Tussenstand + antwoorden

Via de onderstaande link kun je de scores en de antwoorden van de laatst gespeelde ronde bekijken:

Er is op dit moment geen tussenstand beschikbaar, aangezien de eerste ronde over 2022 loopt.

Je kunt de eindstand over 2021 hier bekijken: Eindstand spelregels 2021

De finale over 2021 zal worden gespeeld op dinsdag 8 maart 2022 omstreeks 21:15-21:30 uur (na de training). De deelnemers hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Pagina laatst bijgewerkt op: 2 maart 2022.