Aanschaf Superlot

Zoals eerder gecommuniceerd via onze website doet de Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Via deze actie is het mogelijk om (Super)loten te kopen en onze vereniging financieel te steunen (en bovendien kans te maken op mooie prijzen).

In dat kader willen we graag Boot & Dart Boomkwekerijen B.V. uit Boskoop, werkgever van ons lid Chris van Rijswijk,  in het zonnetje zetten, omdat zij een Superlot hebben aangeschaft. Een Superlot ter waarde van € 150,- staat voor 50 loten en hiervan gaat € 120,- (80%) naar onze vereniging. Boot & Dart Boomkwekerijen B.V. is gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting, meer informatie is te vinden op hun eigen website: https://www.bootendart.nl/.

Op de bovenstaande foto zie je bedrijfsleider Jacco Moerman samen met ons lid Chris van Rijswijk bij de overhandiging van het Superlot. Samen met zijn collega’s heeft Chris het bedrag opgehaald om een Superlot aan te schaffen en daarmee onze vereniging financieel te steunen. Hartelijk dank!

Heb je of jouw bedrijf/organisatie (ook) interesse, of weet je iemand die mogelijk interesse heeft in een Superlot? Neem dan graag contact op via penningmeester@covsgouda.nl.

Naast het Superlot hebben we nog enkele ‘gewone’ loten van € 3 (waarvan € 2,40 naar onze vereniging gaat) per lot beschikbaar. Als je een of meerdere ‘gewone’ loten wilt kopen, neem dan graag contact op via het bovenstaande e-mailadres.

Geplaatst in Algemeen.