Bestuursupdate 14 december

Best lid, beste donateur,Zojuist heeft onze premier nieuwe en nog strengere maatregelen aangekondigd in de niet-aflatende strijd tegen het coronavirus. We gaan, net als in het voorjaar, ruim een maand lang collectief in quarantaine. Dit zal niet de Kerstmis worden zoals velen zich hem hadden voorgesteld. Hopelijk komen we er beter uit en zien we in het nieuwe jaar licht aan het einde van de tunnel.

Natuurlijk hebben de maatregelen ook op onze vereniging effect. Hieronder vertellen we wat voor effecten dat zijn.

Activiteiten

Eerder moesten we al de Battle of the Referees, de Jaarafsluiting en het darten afgelasten. Daar komen nu ook de Oliebollentraining en het Technische Weekend bij. De nieuwe maatregelen rondom de sportbeoefening maken dit onmogelijk. Zelfs een alternatieve invulling van het Technische Weekend, waar het bestuur aan werkte, zit er niet in.

Training

De training blijft tot nader order opgeschort. Iedereen zal voor zichzelf zijn/haar conditie op peil moeten houden. We zullen op de site een link plaatsen naar wat trainingsschema’s en verder raden we iedereen aan in beweging te blijven, net wat je het beste ligt.

Spelregels

De Technische Commissie blijft gewoon op de afgesproken datums (zie de Agenda op de site) spelregelvragen aanbieden. De laatste ronde dit jaar is op 22 december. Maar dat wordt wel een speciale! We doen deze avond nl. per video! Hieronder vind je een link waarmee je die avond vanaf ongeveer 20.00 uur via je laptop, PC, tablet of telefoon kunt inloggen via Microsoft Teams. Als je dat programma al hebt, via je werk bijv., zal zo’n link geen geheimen meer hebben. En ken je MS Teams nog niet, dan is het ook niet lastig. Gewoon de link aanklikken in je browser en je wordt doorgeleid naar een speciale kamer. Daar zitten wij op je te wachten om je toe te laten. We maken er daarna gewoon een gezellige avond van met een woordje van de voorzitter, de spelregelvragen (met uitleg) en als je wilt, kun je daarna nog gezellig blijven hangen om met de groep weer eens lekker te kletsen. Voor alle duidelijkheid: deze avond is voor ALLE leden, niet alleen de trainingsgroep!

Hier is de link:

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Gewoon aanklikken. Heb je al MS Teams, dan opent de link Teams. Heb je nog geen Teams, dan kom je via je browser in een lobby, waar iemand je toestemming verleent om mee te doen. Even geduld, als het druk wordt, kan het even duren.

Mochten er toch problemen rijzen, stel je vraag via de WhatsApp-chat of via e-mail aan de secretaris of de penningmeester.

Nieuwjaarsreceptie

Boven, onder het kopje Activiteiten, miste je misschien al de Nieuwjaarsreceptie. Welnu, die hebben we nog niet afgelast. We kunnen hem niet in het echt houden, maar wel, net als de avond op de 22e, virtueel. We denken nog na over een goede opzet, maar ga er maar van uit dat we het jullie zo snel mogelijk laten weten. Zet de bubbels maar vast koud!

Tot slot

Mochten we jullie niet meer voor die tijd spreken, dan wensen we jullie alvast een heel goed Kerstfeest en een gezellige jaarwisseling. Maar natuurlijk hopen we jullie nog op de 22e te spreken. Gewoon doen! En wederom: blijf met elkaar in contact, via onze WhatsApp-groep of anderszins.

Stay strong, stay healthy!

Namens het bestuur,

Ben van Maaren
secretaris Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken

Geplaatst in Van de secretaris.

2 reacties

  1. Wij wensen een ieder zoveel dat mogelijk is fijne feestdagen met een goede gezondheid en een liefdevol en gezond 2021.

    Jaap en Joke den Bleker

  2. Dank jullie wel, Jaap & Joke. Namens het bestuur ben ik blij dat we je nog in het zonnetje hebben kunnen zetten tijdens de ALV, Jaap. Een goede jaarwisseling en een gezond 2021 gewenst.

    Ben van Maaren
    secretaris

Reacties zijn gesloten.