Bestuursupdate 9 november 2020

Best lid, beste donateur,

Het is nu bijna een maand nadat de overheid door de sterk oplopende besmettingscijfers de amateursport (voor volwassenen) op non-actief stelde. Tijd voor wat nieuws vanuit het bestuur van jullie vereniging.

Activiteiten

Door de aanhoudende onzekerheid over toekomstige maatregelen, heeft het bestuur helaas moeten besluiten alle activiteiten voor de maand november af te gelasten. Dit houdt in dat de Battle of the Referees, het darten en ook de jaarafsluitingsavond niet doorgaan. De wat verder in het jaar liggende activiteiten, zoals de Oliebollentraining, gaan voorlopig nog door, maar ook hier hangt alles af van de ontwikkelingen op coronagebied. Voor wat betreft het darten, houden we nog in beraad of de competitie wordt afgemaakt en, zo ja, hoe. We houden jullie op de hoogte.
De Nieuwjaarsreceptie staat gewoon op de agenda, en wel voor dinsdag 5 januari, vanaf 20.30 uur. Het voor 9 en 10 januari geplande Technische Weekend gaat niet als zodanig door. We kijken naar een alternatieve invulling. Ook voor deze twee activiteiten geldt: onder voorbehoud van de landelijke maatregelen.

Training

Een enkeling heeft om trainingsschema’s verzocht. Op de site wordt een link geplaatst naar de schema’s zoals de trainers die uit de landelijke organisatie ontvangen. Verder is het heel goed om bijv. elke dag een stevige wandeling of fietstocht te maken of hard te lopen. De meesten die de training volgen, weten wel wat voor (rek/strek)oefeningen zij kunnen doen.

Spelregels

De Technische Commissie blijft gewoon op de afgesproken datums (zie de Agenda op de site) spelregelvragen aanbieden. Er wordt gekeken naar de optie om dit een keer via Zoom of Teams of iets dergelijks aan te bieden. Verder is er de mogelijkheid aan de landelijke spelregelcompetitie mee te doen. Als het goed is, heb je hier een mail over gehad. Zo niet of wil je even het geheugen opfrissen, kijk dan hier voor de uitleg.

Verder

  • Er zijn nog een paar Grote Club-loten over. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus neem snel contact op met de penningmeester! Bijv. via de mail of per telefoon: 06-2260 0995.
  • Namens de landelijke COVS hebben jullie een e-mail (en intussen een reminder) ontvangen over deelname aan een onderzoek van het Pim Mulier-instituut. Zonder druk te willen opleggen, verzoeken we jullie toch met klem hieraan mee te werken. De uitkomsten zijn van groot belang voor de toekomstige koers van de landelijke organisatie en de KNVB ten aanzien van de arbitrage.
  • Tot slot: als jullie ideeën hebben om alternatieve activiteiten te organiseren, dan houden wij als bestuur ons zeker aanbevolen. Neem daarvoor contact op met ondergetekende.
  • En nogmaals: blijf met elkaar in contact. Via de WhatsApp-groep, of onderling. In de tussentijd: Stay safe!
Geplaatst in Bestuursmededelingen, Van de secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.