Overlijden Joop Starreveld

Beste leden, donateurs en andere belangstellenden,

Afgelopen weekeinde bereikte ons bestuur het bericht dat ons lid Joop Starreveld is overleden. Joop is 71 jaar geworden.

Joop was geen frequent bezoeker van de training of van onze avonden sinds hij in 1987 lid werd, maar toch kende iedereen hem. Zelf kende ik hem van de scheidsrechterscursus, die ik samen met hem heb gevolgd, in wat destijds nog het kantoor van de Goudse afdeling van de KNVB was, sporthal de Springers. Wat was hij trots toen hij het certificaat ontving!

In de jaren daarna floten we allebei bij de jeugd, we kwamen elkaar regelmatig tegen en hij nodigde me elk jaar uit om op het Hemelvaartstoernooi te fluiten bij zijn cluppie, Be Fair. Want dat was toch wel zijn grote liefde. Hij was daar altijd te vinden. Als grensrechter, om de velden te keuren, training te geven, of materiaalman te zijn. Je kan het niet bedenken of hij deed het wel, eerst aan de Sniepweg en later de Toernooiweg. Joop is niet voor niets tot erelid van Be Fair benoemd. Zijn grote trots was het intussen internationale G-toernooi, dat zelfs zijn naam heeft gekregen.

Waddinxveen zal zijn grote hart, toewijding en inzet missen. Wij zijn een trouw lid en collega-scheidsrechter verloren.

Moge hij rusten in vrede.

 

De gegevens voor de condoleance-bijeenkomst en de kerkdienst staan in de kaart.

Geplaatst in Bestuursmededelingen, Van de secretaris.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.