Tussenstand darten 2019 (na ronde 6)

De laatste ronde van de dartcompetitie vóór de zomerstop is op dinsdag 18 juni jl. gespeeld, waarbij er enkele verrassende hoge scores werden gegooid.

Na de zomerstop zal de dartcompetitie verder gaan met de rondes 7 tot en met 10. Het programma van de dartavonden na de zomervakantie zal zo snel mogelijk op de website worden bekendgemaakt en worden bijgewerkt in de agenda. Houd de activiteitenagenda op de website in de gaten voor de dartavonden.

Klik hier om de tussenstand na zes gespeelde rondes te bekijken. Ron heeft zijn voorsprong in ieder geval tot de zomerstop weten te behouden en wordt daarbij achtervolgd door Joost die momenteel de tweede plaats inneemt. De top 3 wordt gecomplementeerd door Collin. Ook Lenard heeft nog de mogelijkheid om dichterbij te komen en Joost en Collin in te halen, omdat Lenard één ronde minder heeft gegooid.

Aan het einde van de dartcompetitie, na tien rondes, zullen de beste zeven deelnemers meedoen aan de finaleavond die aan het einde van dit kalenderjaar zal gaan plaatsvinden.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie met hopelijk prachtig weer en zien een ieder graag bij de eerste officiële training op dinsdag 6 augustus weer op het veld verschijnen. Ook overigens kan er in de tussenliggende periode op dinsdagavond aan de conditie gewerkt blijven worden.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.