Tussenstand darten 2019 (na ronde 8)

Afgelopen dinsdag is de achtste ronde van de dartcompetitie afgewerkt. Na deze ronde hebben we een verrassende nieuwe top 3. De ranglijst wordt momenteel aangevoerd door Collin, met Sulimen en Herman als respectievelijk tweede en derde. Onder andere Joost en Ron hebben nog rondes tegoed, dus de top 3 (na acht gespeelde rondes) kan nog veranderen. Nu we richting het einde van de dartcompetitie gaan, zien we dat de verschillen onderling nog steeds klein zijn zodat de beslissing waarschijnlijk pas op de laatste avond zal vallen. Welke deelnemers gaan richting de finale?

Klik hier om de volledige tussenstand na acht gespeelde rondes te bekijken.

Aan het einde van de dartcompetitie, na tien rondes, zullen de beste zeven deelnemers meedoen aan de finaleavond die aan het einde van dit kalenderjaar zal gaan plaatsvinden.

De eerstvolgende ronde staat op het programma voor dinsdag 19 november 2019 na afloop van de training, omstreeks 21:15 – 21:30 uur. Gelukkig hebben de meeste deelnemers acht rondes gegooid. We vragen degenen die nog een of meerdere rondes moeten inhalen, om dan ook aanwezig te zijn zodat we met een gelijke stand de laatste rondes kunnen afwerken.

Eerst zullen we op dinsdag 12 november 2019 na afloop van de training nog een pijltje gooien met onze collega-scheidsrechters van de Haagse Scheidsrechtersvereniging.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.