Uitnodiging spelregeluitleg

Best lid, beste donateur,

Afgelopen dinsdag leidde trainer Cees Verhoef de eerste officiële training van het seizoen 2019-2020. De voorbereiding is dus alweer begonnen, of jullie nog vakantie vieren of niet.

Natuurlijk weten jullie dat er dit jaar weer de nodige wijzigingen zijn doorgevoerd in de spelregels. Het bestuur heeft dit jaar besloten deze soms lastige materie voor alle leden, maar ook voor alle clubscheidsrechters uit de regio middels een presentatie uit te leggen, zodat precies duidelijk wordt wat er is veranderd en hoe je daar als scheidsrechter mee moet omgaan.

Op dinsdag 27 augustus zijn alle leden en dus ook alle clubscheidsrechters van harte welkom bij onze vereniging. Na afloop van de reguliere training is dan de (interactieve) presentatie met de spelregelwijzigingen. De training begint, zoals gebruikelijk, om 20.00 uur. Als je alleen de presentatie wilt bijwonen, kan dat natuurlijk ook. Wel is het verzoek er dan om uiterlijk 21.00 uur te zijn.

Nog een ander verzoek: fluit je zelf ook geregeld bij een club in de buurt, nodig de scheidsrechters daar dan uit om mee te gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En: hoe meer mensen van de nieuwe regels afweten, hoe beter. Aanmelden is niet nodig; iedereen kan gewoon komen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Wij zien jullie graag op dinsdag 27 augustus!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Ben van Maaren

Secretaris Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken

Geplaatst in Bestuursmededelingen.