Wordt onze vereniging Club van het Jaar?

De Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken is genomineerd voor Club van het Jaar. Nu is onze vereniging – jullie vereniging – natuurlijk altijd club van het jaar, maar dit jaar is het een echte verkiezing.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door NOC*NSF in samenwerking met het Algemeen Dagblad en een aantal andere organisaties op verenigings- en cultuurgebied en heeft als doel de verscheidenheid en kracht van het verenigingsleven in Nederland te laten zien.

De bedoeling is dat verenigingen in Gouda zichzelf promoten om stemmen te werven. Winnaars op lokaal niveau gaan naar een provinciale stemming en uiteindelijk kiest een vakjury de landelijke winnaars. Om te winnen moet je een project pitchen voor die vakjury.

Jullie hulp is hard nodig!

Als jullie ook willen dat de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. wint – natúúrlijk willen jullie dat – zorg er dan voor dat zo veel mogelijk familieleden, vrienden, kennissen, collega’s enz. op onze club stemmen. Dat kan hier!

Type de naam van onze vereniging in (na een paar toetsen verschijnt onder in beeld al onze naam om op te klikken) en vul vervolgens je naam en e-mailadres in. Dat is alles. Zoals gezegd: hoe meer stemmen, hoe meer vreugd, dus geef dit door aan iedereen die je kent. Bij voorbaat dank voor jullie hulp!

Stemmen kan nog tot en met 7 juni.

Geplaatst in Algemeen.