BBQ avond 4 september

We zouden het bijna vergeten, maar onze vereniging viert dit jaar nog steeds haar 85ste verjaardag. Om die reden was de ontspanningscommissie in samenspraak met het bestuur aan de slag gegaan om afgelopen juni een barbecue te houden ter viering van dit jubileum. Helaas kon de barbecue niet doorgaan vanwege (de maatregelen rondom) het coronavirus.

Nu de maatregelen inmiddels weer enigszins versoepeld zijn ten opzichte van enkele maanden geleden, wil de ontspanningscommissie opnieuw een barbecue organiseren op vrijdag 4 september aanstaande. De ontspanningscommissie houdt de geldende coronamaatregelen goed in de gaten en houdt hier ook rekening mee tijdens de organisatie. Zo zal de BBQ in de open lucht (al dan niet met behulp van een tent als overkapping) plaatsvinden, en is er op het plein vóór de kantine en het grasveld voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Wij nodigen ieder lid of donateur tezamen met zijn of haar partner, vriend of vriendin uit voor deze avond. Op deze avond zetten we een geheel verzorgde barbecue klaar met diverse soorten vlees, sauzen en salades.

In verband met de viering van het jubileumjaar zijn er geen kosten aan de avond verbonden. De inloop begint vanaf 18.30 uur. De barbecue zal rond 19:00 uur worden aangestoken en de avond zal om circa 23:00 uur worden afgesloten.

Aanmelden is mogelijk tot 25 augustus aanstaande via de onderstaande link of door middel van een email aan onze secretaris: secretaris@covsgouda.nl.

>>> Klik hier om aan te melden voor de BBQ avond <<<

Als het naar aanleiding van maatregelen vanuit de overheid niet langer verantwoord is om een barbecue te organiseren, dan zullen wij hierover zo snel mogelijk via de website informeren.

Met sportieve groeten,

De ontspanningscommissie

Geplaatst in Ontspanningscommissie.