Bestuursupdate 28 september 2020: Kantine voorlopig gesloten

Voorlopig geen natjes en droogjes bij Gemini

Best lid, beste donateur,

Na lange tijd weer een bestuursupdate. En helaas niet met goed nieuws.Wellicht hebben jullie eerder vanavond (28 september) naar de persconferentie van het kabinet gekeken. Daarin werd terloops genoemd dat de sportkantines weer op slot gaan. Natuurlijk heeft jullie bestuur meteen contact opgenomen met Gemini, onze verhuurders. En inderdaad, zij mogen geen sporters meer toelaten in de kantine – niet van hun eigen vereniging en niet van de onze.

Deze maatregel gaat meteen in. Dit betekent dat er vanaf morgen, 29 september, geen drankjes en hapjes meer mogen worden genuttigd in de kantine. Het hek op de trap naar boven blijft dicht. De kleedkamers en douches blijven wel open; iedereen kan zich dus omkleden en na afloop douchen. Wel is het noodzaak en zullen wij er nog strenger op toezien dat de afstand van 1,5 meter in de kleedkamers in acht wordt genomen. Wij vertrouwen erop dat jullie meewerken in de geest van Regel 18: gebruik je gezonde verstand.

Natuurlijk staat het jullie wel vrij om zelf drinken mee te nemen en dit tijdens en na de training te consumeren. Als bestuur zullen wij kijken of we weer drankjes na afloop kunnen aanbieden. Vergeet ook niet een warm jack of trui mee te nemen als je ervoor kiest na afloop nog even te blijven hangen. Waarbij je vanzelfsprekend die 1,5m aanhoudt. Toch?

De nieuwe maatregel geldt voor de komende drie weken. Als we met ons allen weer ons best doen de maatregelen na te leven, blijft het daar hopelijk bij. Dus doe voorzichtig, volg het protocol en vooral: Stay safe!

Namens het bestuur,
Ben van Maaren
secretaris Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken

Geplaatst in Bestuursmededelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.