Voorlopig geen training

Best lid, beste donateur,

Het was al uitgelekt en het is ook uitgekomen: de regering heeft besloten dat buitensporten voor personen boven de 18 met ingang van vandaag, 14 oktober, de eerstkomende vier weken niet is toegestaan. Na de kantines, een paar weken terug, gaan nu ook de kleedkamers en douches op slot.

Voor onze vereniging houdt dit in dat alle trainingen tot nader order niet zullen worden gegeven. Ook de Battle of the Referees, midden november, gaat niet door.

Het bestuur houdt alle berichtgeving vanuit de overheid in de gaten en bericht jullie zodra er weer beter nieuws te melden is. Laten we hopen dat het snel is. Tot die tijd is het zaak dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen in de strijd tegen het coronavirus en proberen het aantal contacten laag te houden. Alleen zo – met ons allen – kunnen we het aantal besmettingen terugdringen.

Wat kan wel?

Iedereen kan voor zich zijn/haar conditie op peil houden. Als je behoefte hebt aan trainingsschema’s, neem dan contact op en we proberen die te leveren.

Verder zal onze Technische Commissie geregeld spelregelvragen via Socrative online zetten. Houd hiervoor de WhatsApp-trainingsgroep in de gaten. Ben je nog geen lid daarvan, meld je dan bij onze voorzitter: 06-5175 1619. Ook hier op de site zal een en ander worden gemeld. Vergeet ook niet dat de landelijke organisatie eveneens weer een spelregelcompetitie is begonnen, waarmee individueel en als vereniging leuke prijzen zijn te winnen. Heb je een avondje niets te doen, kijk dan ook eens op www.covs.nl om te zien hoe het werkt.

Voor de penningmeester is het door alle maatregelen ook lastig om Grote Clubloten aan de man te brengen. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om deze loten – waarmee onze club financieel heel goed wordt geholpen – bij hem af te nemen, dan kan dat alsnog. Stuur hem een berichtje via penningmeester@covsgouda.nl of bel hem even op 06-2260 0995.

En blijf met elkaar in contact. Dat kan natuurlijk het beste via de WhatsApp-groep, maar zeker ook onderling. Het bestuur gaat ook zeker weer kijken hoe we de onderlinge band kunnen bewaren en hopelijk versterken. In de tussentijd: Stay safe!

Namens het bestuur,
Ben van Maaren
secretaris Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken

Geplaatst in Bestuursmededelingen, Van de secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.