De landelijke voorzitter spreekt

Ook in april heeft onze landelijke voorzitter, Ron Sotthewes, weer een bericht aan alle leden op de website geplaatst. Omdat wellicht niet iedereen dit leest, plaatsen we op onze eigen site een link ernaartoe. Lees hier het bericht.

Om een paar zaken te benoemen: uit het artikel komt naar voren dat een groot deel van het landelijke bestuur, onder wie de voorzitter zelf, de secretaris en de districtsvertegenwoordiger West 2, ons lid René Kiebert, hun taken neerleggen per de eerstkomende ALV, in oktober. Dit baart uw eigen bestuur zorgen ten aanzien van de opvolging en daarmee de toekomst van de landelijke organisatie. We zullen er in eigen gelederen en met de overige verenigingen in West 2 op zoek gaan naar een standpunt hierover.

Verder zullen jullie iets lezen over de WBTR. Deze nieuwe wetgeving dwingt ons goed te kijken naar de inrichting van onze vereniging op het gebied van bestuursaansprakelijkheid en andere zaken. Gelukkig hadden we dit onderwerp zelf al bij de kop genomen met een nieuw huishoudelijk reglement en onze verzekeringsportefeuille. Niettemin gaan we, eventueel met behulp van de landelijke organisatie, goed kijken wat er verder nodig is. We houden jullie op de hoogte.

Geplaatst in Bestuursmededelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.