Eerste training 2021 achter de rug

Er was op een grotere groep gehoopt, maar diverse leden hadden andere bezigheden, variërend van “broertje in de tuin/met vloer leggen helpen” tot “oefenwedstrijd” en “hernia”. Maar goed, op zaterdag 3 april stonden er toch 9 leden aan de start van de training. Het weer werkte heel aardig mee, het gras geurde heerlijk.

Trainer Barry (ook Sulimen moest op het laatste moment afhaken) had een parcours uitgezet waarin uitstekend rekening was gehouden met de voorschriften. Iedereen kon makkelijk 1,5m afstand houden en goed op eigen tempo de oefeningen uitvoeren. Aan de kant deed de secretaris met de rekoefeningen mee en maakte hij wat opnamen van deze heuglijke gebeurtenis.

Het uitgetrokken uurtje vloog om. Moe maar tevreden zocht de trainingsgroep de zijlijn op, waar flesjes water, bananen en mandarijnen klaar lagen, die gretig aftrek vonden. En de voetbalboeken van Dick vonden ook hun weg naar diverse tassen. Voor iedereen vertrok, liet de voorzitter weten dat as. zaterdag 10 april, ook om 14.30 uur, een tweede training plaats zal vinden en dat daarna weer de dinsdagavond zal worden opgezocht. Wel geldt nog steeds: inschrijven bij de secretaris.

Klik hier voor wat foto’s.

Geplaatst in Algemeen.