Gezellige Nieuwjaarsreceptie

Bekijk hier de foto’s!

Het is altijd een genoegen om oud-voorzitter Jan Hogenelst (en zijn vrouw) te treffen. Hij brengt altijd leven in de brouwerij en op onze Nieuwjaarsreceptie was het weer raak. Voor iedereen een warm woord of advies en ook al is hij niet meer precies op de hoogte van de verhoudingen binnen de vereniging, hij kent het reilen en zeilen van een club héél goed. Zo vindt hij dat het bestuur moet inzetten op het vrouwenvoetbal, want “waar de rokken lopen, volgen de broeken vanzelf”. Het besluit om Lizzy van der Helm op de Technische Dag uit te nodigen als gastspreker, moet dan in dit licht worden gezien…

De circa 30 aanwezigen – onder wie gelukkig de nodige vrouwen – wisselden de “beste wensen” uit en werden vergast op een realistische toespraak van voorzitter Lenard (hieronder te beluisteren). Hij sprak over organisatie van de vereniging, die staat als een huis, succesvolle activiteiten en de uitdagingen van de toekomst. Tussendoor liet hij een korte film zien, waarin secretaris Ben het afgelopen jaar had samengevat. Om penningmeester Robby niet op hoge kosten te jagen, ontkurkte Lenard tot slot in plaats van een fles champagne, een confettikanon. Minder duur, inderdaad, maar aan het eind van de avond moest de stofzuiger uit het magazijn worden gehaald, want dat spul lag werkelijk overal!

Het was verder nog een genoeglijk samenzijn, met een mooi moment toen de huidige voorzitter met de drie nog levende oud-voorzitters op de foto werd gezet. Helaas ontbraken de bitterballen en andere hapjes, maar de prettige spirit vergoedde veel. Op naar het 85-jarig jubileum!

De nieuwjaarsspeech van Lenard Broere:

Geplaatst in Algemeen.