Jeanet Snaterse-Mimpen overleden

Recent ontving het bestuur, via zoon Johan, het bericht dat Jeanet Mimpen, de weduwe van Hans Snaterse, in een hospice was opgenomen. Natuurlijk heeft het bestuur zelf, alsook via Clemens Govers, contact opgenomen om de familie sterkte in deze moeilijke tijd te wensen.

Helaas is Jeanet kort voor de kerstdagen komen te overlijden, zo vernamen wij van Teun Willemse, die samen met An jarenlang de buren waren van Hans en Jeanet aan de Coniferensingel in Gouda.

Veel oudgedienden kennen Hans vooral van de training die hij verzorgde en als bestuurslid Technische Zaken, twee rollen die hij vele jaren vervulde en waardoor hij met recht tot Lid van Verdienste is benoemd. Zelf is Hans in 2004 overleden, waarna Jeanet nog lange tijd geregeld op onze clubavonden aanwezig was. De laatste jaren werd dat wat minder, mede door een teruglopende gezondheid, maar ze bleef trouw donateur.

Mede namens de Commissie Lief & Leed, hoopt het bestuur dat alle nabestaanden – familie en vrienden – in deze donkere dagen moed kunnen putten uit de warme nagedachtenis aan Jeanet. Moge zij rusten in vrede.

Lees op de pagina Lief & Leed ook over het recente overlijden van oud-donateur Henny van Os.

Geplaatst in Algemeen, Bestuursmededelingen.