Ook de voorzitter gehuldigd

Nadat een week eerder al Arthur Visser een oorkonde had ontvangen, was deze week een ander lid aan de beurt. Ook hier kreeg het bestuur er eerder lucht van en kon er via de KNVB worden geregeld dat de uitreiking op de vereniging kon plaatsvinden.

Het lid in kwestie was er niet zomaar een; het was onze voorzitter, Lenard Broere. Gerard van der Meijde, ambassadeur van de KNVB, was er speciaal voor uit Hendrik-Ido-Ambacht gekomen. Voor het oog van de RTW-camera somde hij de lange lijst van verdiensten op die Lenard op zijn naam heeft staan. Vele functies bij de vv. Spirit, ruim 30 jaar scheidsrechter en ook al zo’n 20 jaar commissie- en bestuurslid van onze vereniging, waarvan de afgelopen 4 jaar als voorzitter. Palmares om door een ringetje te halen.

Het applaus dat Lenard van de verzamelde leden kreeg toen hem de oorkonde “Scheidsrechter van Verdienste” werd overhandigd, is daarom niet meer dan, wel, verdiend. Namens het bestuur kreeg hij ook nog een ruiker aangeboden voor het thuisfront. Hierna werd Lenard weer tot de orde geroepen door Sulimen, die de training wilde starten. De secretaris nam dhr. van der Meijde nog mee voor een kop koffie en ging de groep weer over tot de orde van de dag.

Bekijk hier de film die door RTW met behulp van “Ben Vermaare” is gemaakt van deze avond.

Nog meer verdiensten

Intussen heeft het bestuur vernomen dat nog meer leden zijn benoemd tot Scheidsrechter van Verdienste. Het bestuur zal deze mensen, die buiten medeweten van het bestuur thuis zijn gehuldigd door de KNVB, uitnodigen op de vereniging om hen gezamenlijk in het zonnetje te zetten. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Geplaatst in Van de redactie.