Riet van Maaren overleden

Afgelopen weekeinde bereikte ons het droeve bericht dat Riet van Maaren-van der Zwaan, weduwe van ons voormalige (bestuurs)lid Aart van Maaren en moeder van onze secretaris Ben, op vrijdag 12 april vreedzaam is ingeslapen.

Riet, die na het overlijden van Aart donateur is gebleven, leed al enige tijd aan de ziekte van Alzheimer en woonde sinds augustus in het verpleeghuis De Savelberg in Gouda. Daar is zij, na een longontsteking en een genadig kort ziekbed, ook overleden.

De laatste jaren was ze niet zo heel vaak meer op de vereniging, maar voorheen was ze op vele kaartavonden, bingo’s, openingsetentjes en zomerbarbecues aanwezig, want voor een pleziertje was ze altijd in. Zeker bij onze vereniging, waar ze onder de wat oudere leden veel kennissen telde. Haar gezellige aanwezigheid en vele praatjes stonden garant voor een fijne avond bij haar aan tafel.

Wij wensen Ben en de familie en vrienden van Riet veel sterkte toe de komende tijd.

Het afscheid van Riet zal op zaterdag 20 april plaatsvinden op begraafplaats IJsselhof te Gouda, om 15.15 uur.

Meer informatie is te vinden op de rouwkaart.

Moge Riet rusten in vrede.

Geplaatst in Geen categorie, Lief en leed.

Eén reactie

  1. Ik wens Ben en de rest van de familie veel sterkte toe bij dit verlies! Toen Ben’s vader destijds overleed heb ik destijds als voorzitter van de COVS Gouda mogen spreken. Mw van Maaren was toen nog heel scherp van geest. Zij heeft de activiteiten van haar man en later van Ben altijd enthousiast gesteund. Zij was in zekere zin een donateur in immaterieel opzicht van de scheidsrechtersvereniging. Zij ruste in vrede, nu weer herenigd met Aart, haar man.

Reacties zijn gesloten.