Spelregeluitleg met Ingmar Oostrom

Ook dit jaar organiseert de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.O. een avond waarop de laatste spelregelwijzigingen worden uitgelegd. De handsbal en de strafschop zijn door de IFAB wederom onder de loep genomen, wat heeft geleid tot nieuwe aanpassingen.

Om deze – en nog meer – veranderingen uit de doeken te doen, komt betaaldvoetbal-scheidsrechter Ingmar Oostrom op dinsdag 24 augustus naar Gouda. Die avond kunnen alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters zijn presentatie bijwonen. Zelfs is het mogelijk voor verenigingsscheidsrechters om aan de veldtraining van de scheidsrechters mee te doen.

Deze training begint om 19.30 uur. Er zijn kleedkamers aanwezig om je te verkleden en na afloop te douchen. De presentatie begint rond 20.45 uur. Als je niet aan de training meedoet, is het verzoek niet later dan 20.45 uur aanwezig te zijn.

Nieuwsgierig? Kom dan gerust! Je hoeft je niet aan te melden, al vinden we het prettig als je even een berichtje stuurt als je met een groep komt. Stuur dan gewoon even een berichtje aan secretaris@covsgouda.nl, of laat de scheidsrechterscoördinator van je vereniging dat doen.

We hopen je op 24 augustus te zien!

Geplaatst in Bestuursmededelingen.