Tussenstand darten 2019 (na ronde 5)

Afgelopen dinsdag 28 mei jl. is de vijfde ronde in de dartcompetitie gespeeld.

Klik hier om de tussenstand na vijf gespeelde rondes te bekijken. Uit deze tussenstand volgt dat Lenard als naaste achtervolger op Ron het verschil behoorlijk heeft weten te verkleinen door een goede score te gooien. Kan Ron de komende ronde(s) zijn voorsprong vasthouden of weet Lenard de volgende ronde de koppositie te pakken?

Voordat de welverdiende zomerstop intreedt, zal er nog één ronde worden gespeeld, te weten de zesde ronde. Deze ronde staat op het programma voor dinsdag 18 juni 2019 na de training, omstreeks 21:15 uur. Ook is er gelegenheid om rondes in te halen voor degenen die bij eerdere rondes niet aanwezig konden zijn.

Houd de activiteitenagenda op de website in de gaten voor de dartavonden. Het programma van de dartavonden na de zomervakantie zal binnenkort op de website worden bekendgemaakt en worden bijgewerkt in de agenda.

Wij wensen alle deelnemers veel succes met het vervolg van de dartcompetitie.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.