Tussenstand darten 2019 (na ronde 7)

Afgelopen dinsdag vond de zevende ronde van de dartcompetitie plaats. Tijdens deze avond werd de hoogste score van dit seizoen gegooid door Collin. Hij gooide (met negen pijlen) een score van 231! Als gevolg hiervan is Collin een plaats in de ranglijst gestegen naar de tweede plaats en moet alleen Joost nog voor zich dulden. De top 3 wordt gecomplementeerd door Lenard. Ron heeft nog een ronde tegoed en kan daarom Lenard nog uit de top 3 stoten.

Klik hier om de volledige tussenstand na zeven gespeelde rondes te bekijken.

Aan het einde van de dartcompetitie, na tien rondes, zullen de beste zeven deelnemers meedoen aan de finaleavond die aan het einde van dit kalenderjaar zal gaan plaatsvinden.

De eerstvolgende ronde staat op het programma voor dinsdag 29 oktober 2019 na afloop van de training, omstreeks 21:15 – 21:30 uur. We vragen degenen die nog een of meerdere rondes moeten inhalen, om dan ook aanwezig te zijn zodat we met een gelijke stand de laatste rondes kunnen afwerken.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.