Tussenstand darten 2019 (na ronde 9)

Enkele weken geleden heeft de negende en voorlaatste ronde van de dartcompetitie plaatsgevonden. Na deze ronde hebben we weer een nieuwe top 3. De ranglijst wordt momenteel aangevoerd door Tijs, die nog een aantal rondes moest inhalen en daarin goede scores wist te gooien. Joost en Lenard staan momenteel respectievelijk tweede en derde. Net daaronder is het misschien nog wel spannender, omdat de onderlinge verschillen nog steeds klein zijn en veel wisselingen plaatsvinden. Voor deze deelnemers is het daarom van extra belang om een goede score neer te zetten in de laatste ronde om een plaats in de finale te kunnen afdwingen.

Klik hier om de volledige tussenstand na negen gespeelde rondes te bekijken.

De tiende en laatste ronde staat op het programma voor dinsdag 17 december 2019 na afloop van de training, omstreeks 21:15 – 21:30 uur. Dit is ook meteen de laatste mogelijkheid om rondes in te halen, daarna is het niet meer mogelijk om rondes in te halen.

Aan het einde van de dartcompetitie, na tien rondes, zullen de beste zeven deelnemers meedoen aan de finaleavond die op maandag 30 december 2019 (Oliebollenavond) zal gaan plaatsvinden. De finalisten zullen nog persoonlijk worden benaderd.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.