Finalisten darten 2019 bekend

Inmiddels is de eindstand van het darten seizoen 2019 bekend. Klik hier om de eindstand na tien gespeelde rondes te bekijken.

De volgende deelnemers hebben zich hebben geplaatst voor de dartfinale: Joost, Lenard, Collin, Sulimen, Jan Wouter, Maarten en Herman. Gefeliciteerd! De finalisten zijn inmiddels persoonlijk benaderd. Tijs heeft aangegeven helaas niet aanwezig te kunnen zijn, daardoor neemt Herman als achtste in de eindstand de plaats van Tijs in de finale over.

De dartfinale staat gepland voor aanstaande maandag 30 december na afloop van de (Oliebollen)training (omstreeks 21:15 – 21:30 uur). Het verloop van de finale werkt hetzelfde als voorgaande jaren. Er worden drie rondes gespeeld. Iedere deelnemer begint tijdens de finale steeds op 0 punten en mag de gebruikelijke 9 pijlen gooien. De twee deelnemers met het laagste aantal punten vallen in de eerste en tweede ronde af. Daarna spelen de overgebleven 3 deelnemers om de plaatsen 1, 2 en 3.

Uiteraard hebben we voor de winnaar de wisselbeker en voor de top 3 daarnaast nog een kleinigheidje!

We wensen de deelnemers aan de dartfinale heel veel succes. Iedereen is van harte welkom om de dartfinale te aanschouwen en ook meteen een oliebol of beignet mee te pakken.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven ziet u de finalisten van het vorige seizoen afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Cees, Joop, Sulimen en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Barry, Theo en Tijs.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.