Uitnodiging Technisch Weekend

Beste leden en donateurs,

Volgend jaar bestaat onze fijne vereniging 85 jaar! Natuurlijk laten we dit niet zomaar aan ons voorbijgaan. Er zijn een paar extra activiteiten gepland om dit jubileum luister bij te zetten. Een van de gebruikelijke activiteiten in het jaar is de Technische Dag. Omdat we dus jubileren, rekken we die dag op naar anderhalve dag. Juist, het wordt een Technisch Weekend!

Dit Technisch Weekend vindt plaats op vrijdag 3 januari en zaterdag 4 januari. We rijden in de vroege vrijdagavond (rijd zo veel mogelijk samen, als het kan) naar Noordwijk, waar wij in een hostel zullen verblijven. Daar hebben wij een genoeglijke avond samen en brengen we de nacht door. Op de zaterdag is er training, een spreker en verdere activiteiten. ’s Avonds kan iedereen weer op tijd thuis zijn. Al met al belooft het een volle, vermoeiende maar vooral gezellige activiteit te worden. Daarom hopen we dat er zo veel mogelijk leden meegaan, want het minimumaantal inschrijvingen om dit weekend door te laten gaan, ligt op 25.

In het kader van het jubileum worden de kosten voor dit evenement deels door het bestuur gedragen. Wel vragen we een eigen bijdrage van de deelnemers van € 37,50. Dit bedrag kan worden betaald via machtiging of rechtstreeks op de rekening van de vereniging.

HIER kun je meer informatie vinden over het programma en over de wijze van betaling.

De organisatie vertrouwt erop dat dit een aansprekende activiteit is en dat er veel leden op afkomen.

Hartelijke groet,
Ben van Maaren

Geplaatst in Algemeen, Ontspanningscommissie, Van de secretaris.

Eén reactie

  1. Prima initiatief om te werken aan de clubgeest! Ik doe als oud voorzitter zeker mee. Ook wijs ik je op de verruimde mogelijkheden om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Het betreft immers een technische activiteit. Kijk naar de subsidiemogelijkheden op onze website, aanvraag kan bij Johan Suurd (opleidingen en spelregels) of bij ondergetekende gedaan worden, (werving en behoud) landelijke COVS.

Reacties zijn gesloten.