Zaterdag 3 april: training!

Als bestuur hebben we het even aangezien. Hoewel de coronamaatregelen niet zijn versoepeld, willen we het toch weer proberen. Ja, we gaan weer trainen! Zaterdag 3 april om 14.30 uur op het veld bij Gemini, zoals gebruikelijk.

Jullie weten allemaal dat aan het sporten bepaalde regels zijn verbonden. Voor de duidelijkheid herhaal ik ze hier even:

  • Leden tot 27 jaar oud kunnen vrij trainen
  • Leden van 27 jaar en ouder kunnen in groepen van vier trainen
  • Hierbij moet tussen de diverse groepen 1,5 meter afstand worden gehouden
  • De trainers delen de groepen in. Deze groepen mogen tussentijds niet van samenstelling veranderen
  • De trainer(s) mag/mogen niet meerdere groepen tegelijk onder hun hoede hebben, maar wel van groep naar groep apart instructies geven
  • Kleedkamers, douches en de kantine blijven gesloten
  • Als je je niet fit voelt, verkoudheids- of griepverschijnselen of koorts hebt of in afwachting bent van een coronatest, blijf je vanzelfsprekend thuis.

Neem bovenstaande regels goed ter harte!!! Houd te allen tijde 1,5 m afstand, ook voor en na de training. Voor handontsmetter wordt gezorgd.

Zoals al aangegeven: de kleedkamers en douches mogen niet worden gebruikt. Kom dus in je trainingskleren naar het veld en zorg dat je na afloop een handdoek of een extra jasje hebt om niet te snel af te koelen. Ook de kantine blijft gesloten. Het bestuur zorgt voor wat te drinken na afloop. Je kunt natuurlijk ook je eigen flesje of bidon meenemen.

Wel zal het mogelijk zijn het toilet te bezoeken. Een persoon tegelijk en na gebruik moet het toilet en de kraan worden schoongeveegd.

We beginnen zoals gezegd om 14.30 uur. Velen van jullie staan vermoedelijk te popelen om weer gras tussen de tenen te voelen. Wel, het kan weer.

Geef je op!

Om alles in goede orde te laten verlopen, moeten we jullie verzoeken je van tevoren bij mij op te geven. Het is dus NIET mogelijk op de bonnefooi te komen. Je kunt me bellen (06-10345952 of 06-29198229), maar een mailtje (secretaris@covsgouda.nl) is administratief gezien wat makkelijker. Uiterlijk vrijdag 2 april moet je je hebben ingeschreven. Bij voorbaat dank.

Tot slot

Deze training is bedoeld om te zien of er voldoende animo is om weer regelmatig te gaan trainen. Namens het bestuur hoop ik dat jullie die animo hebben, maar daar ben ik eigenlijk niet bang voor. Verder wil het bestuur dat jullie allemaal gezond zijn en blijven. Houd je daarom goed aan alle voorzorgsmaatregelen. Stay safe!

Namens het bestuur,
Ben van Maaren
secretaris Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken

Geplaatst in Van de secretaris.