Tussenstand darten 2020 (na ronde 1)

Afgelopen dinsdag 28 januari jl. vond alweer de eerste ronde van de nieuwe dartcompetitie plaats. De vorige editie over 2019 werd uiteindelijk – na een spannende finale – gewonnen door onze voorzitter Lenard (klik hier voor het verslag en de foto’s van de finale). Hij won daarmee voor de tweede keer in de geschiedenis de Aad Mul-bokaal.

Aan de eerste ronde deden 14 sportvrienden mee, ook weer enkele nieuwe gezichten die vorig jaar niet van de partij waren. In deze eerste ronde werd direct de toon gezet met een gemiddelde score van 134 punten. Noemenswaardig is verder de hoge score door Chris die daarmee direct een gaatje heeft geslagen met de nummers 2 en 3, respectievelijk Collin en Joost.

Klik hier om de volledige tussenstand na één gespeelde ronde te bekijken.

De volgende (tweede) ronde staat op het programma voor dinsdag 25 februari 2020 na afloop van de training, omstreeks 21:15 – 21:30 uur. Uiteraard nodigen wij daarbij ook andere leden uit om mee te doen aan de dartcompetitie. In de activiteitenkalender (zie rechts op deze pagina) zijn daarnaast ook de andere data te vinden voor de dartavonden tot en met de aanstaande zomerstop.

De ontspanningscommissie.

N.B. Op de foto hierboven zijn de finalisten van het vorige seizoen (2019) afgebeeld. Van links naar rechts (achterste rij): Lenard, Sulimen, Collin en Joost. Van links naar rechts (voorste rij): Maarten, Herman en Jan Wouter.

Geplaatst in Ontspanningscommissie.