Tussenstand spelregelcompetitie

In februari van dit jaar zijn wij begonnen met een spelregelcompetitie onder onze leden en donateurs. De bedoeling was eerst om een keer per maand na afloop van de training een ronde te doen. Elke ronde bestaat uit zes schriftelijke, beeldvragen of een combinatie daarvan. De spelregels worden ingevuld met de app Socrative, inmiddels wel bekend.

Gelet op de huidige situatie hebben we in de afgelopen maanden (bijna) elke week in plaats van elke maand een ronde gedaan. Op deze manier blijft iedereen toch een beetje bezig en zorgt het voor de nodige afleiding. Daarnaast is het goed voor de spelregelkennis! Op dit moment hebben we 10 rondes gespeeld en hebben we besloten om de tussenstand na 10 rondes ook op de website te plaatsen.

>>> Klik hier om de tussenstand te bekijken <<<

De tussentijdse ranglijst wordt aangevoerd door onze voorzitter Lenard (163), gevolgd door Rob (149) en Tijs (137). Onze secretaris heeft momenteel de hoogste gemiddelde score per ronde (17,2). Opvallend is dat het tot nu toe nog maar 1 keer is voorgekomen dat iemand de maximale score behaalde, en dat was Lenard op 14 april. Wie lukt het om Lenard te evenaren?

We zullen een korte ‘zomerstop’ houden, ook gezien de aankomende spelregelwijzigingen voor het nieuwe seizoen (zie bericht elders op de website). Vanaf het begin van het nieuwe voetbalseizoen (hopelijk) in september zullen we weer verder gaan met de spelregels. Houd de website in de gaten voor de precieze data. En vergeet ook niet om de spelregelwijzigingen alvast goed door te nemen! 😉

Wil je ook meedoen met de spelregelcompetitie? Dat kan! Stuur daarvoor even een berichtje naar voorzitter@covsgouda.nl of secretaris@covsgouda.nl.

Geplaatst in Van de technische commissie.