VoluntEasy – de avond zelf

Op dinsdag 23 januari was er bezoek uit Rotterdam op de trainingsavond. Maarten, Miquel en Mike van de Hogeschool uit de havenstad gaven een presentatie over hun project, VoluntEasy. Ze hadden ons benaderd met de vraag of dit mogelijk was en wie zijn wij om een stel hard werkende studenten zo’n verzoek te weigeren?

VoluntEasy is een website waarop clubs en scheidsrechters elkaar kunnen vinden. Scheidsrechters kunnen zich aanmelden, aangeven op welk niveau ze kunnen en willen fluiten. Clubs kunnen zich ook aanmelden en wedstrijden opgeven waarvoor nog geen scheidsrechter is. Over een vergoeding moeten de partijen het samen eens worden.

Het project staat nog in de kinderschoenen, maar de eerste opzet konden de 3M’s al laten zien. De website is onder constructie. Tijdens de presentatie stelden de aanwezige scheidsrechters allerlei vragen en gaven ze de nodige tips mee, waar de studenten hopelijk raad mee weten. Ook werd aangegeven dat ze concurrentie hebben, dus om in deze markt te slagen, zullen ze goed beslagen ten ijs moeten komen.

Laten we hopen dat Maarten, Miquel en Mike een goed cijfer krijgen voor hun project!

Als je je als scheidsrechter wilt aanmelden voor VoluntEasy, ga dan naar https://infovolunteasy.wixsite.com/volunteasy

Hieronder nog twee links naar de opnames die Theo Klomp van de presentatie heeft gemaakt (wat ook weer een plusje opleverde voor de studenten):

Deel 1: https://youtu.be/h2YDSTitVMc

Deel 2: https://youtu.be/K8ehdxuHxjI

Geplaatst in Van de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.