Battle of the Referees 2019

De Goudse scheidsrechtersvereniging organiseert voor zowel verenigingsscheidsrechters als haar eigen (bonds-)scheidsrechters op donderdag 21 november 2019 alweer de vijfde editie van de Battle of the Referees. De avond duurt van 19:30 uur tot ca. 22:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.

Op deze avond worden de deelnemers getest in competitieverband op hun kennis als: ‘is het een gele of rode kaart?’, spelregels en algemene kennis. Er wordt in teams van twee deelnemers gestreden; als het niet lukt een even aantal deelnemers in te schrijven, koppelen wij op de avond zelf deelnemers aan elkaar. Zorg dat je een smartphone of tablet bij je hebt; de wedstrijd wordt geheel digitaal gestreden!

Aanmelden voor de Battle of the Referees is mogelijk tot en met 14 november 2019 en is bijzonder simpel. Stuur een e-mail met je naam en vereniging naar secretaris@covsgouda.nl. Zijn jullie met een team, dan graag beide namen opgeven. Dat is alles. En natuurlijk is deelname geheel gratis. We hopen op een grote opkomst van onze leden op deze avond.

Wil je niet deelnemen, dan ben je natuurlijk van harte welkom als toeschouwer en supporter. In dat geval hoef je je niet in te schrijven.

Tot 21 november!

Voor een sfeerimpressie van de vorige battle (2018): klik hier!

Geplaatst in Algemeen, Van de secretaris.