Grensoverschrijdend fluiten

Beste leden,

Iedere scheidsrechter droomt ervan ooit grote wedstrijden in het buitenland te mogen fluiten. Er is een manier om die droom waar te maken, waarvoor je niet de moeilijke weg naar de hoogste echelons van de UEFA of FIFA hoeft af te leggen. Hieronder legt Owen van Hooff van Referee Abroad uit hoe je ook een mooie ervaring in het buitenland kunt hebben. Zeker voor onze jongere leden een onvergetelijke belevenis, waarbij je goed wordt begeleid en je ontwikkeling een sterke groei doormaakt.

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over de mogelijkheden van Referee Abroad Nederland (& België).

Referee Abroad is een non-profitorganisatie met als doel om scheidsrechters ervaring op te laten doen in een ander land. Momenteel werven & selecteren zij scheidsrechters voor meer dan 40 toernooien over de gehele wereld.

Wij als Referee Abroad Nederland bieden voor de zomer van 2022 momenteel 2 verschillende toernooien aan. Na twee jaar van afwezigheid door Covid, willen we graag weer Nederlandse scheidsrechters de mogelijkheid bieden om een onvergetelijke internationale ervaring op te doen. Wij denken dan ook dat dit voor veel van jullie leden een mooie ervaring kan zijn en willen jullie dan ook vragen het artikel en de inschrijflink graag met hen te delen.

Inschrijflink:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPKUWJcphvwoxeleSc6tBRyL9lNkrxBnux5enPAcMC02nrNA/viewform?usp=sf_link

Volg ons ook op Facebook en Instagram:

https://www.facebook.com/scheidsrechterRefereeAbroadNLBE/

https://www.instagram.com/refereeabroadnl/

Mochten jullie nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet/With kind regards,

Owen van Hooff

Dutch & Belgian Country Representative

Geplaatst in Van de redactie.