Battle of the Referees 2016 & tientjesactie

Uitgelicht

De Goudse scheidsrechtersvereniging organiseert voor zowel verenigingsscheidsrechters als haar eigen (bonds-)scheidsrechters op donderdag 17 november 2016 de tweede editie van de Battle of the Referees. De avond duurt van 19:30 uur tot ca. 22:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Op deze avond worden de deelnemers getest in competitieverband op hun kennis als: ‘is het een gele of rode kaart?’, spelregels en algemene kennis. Voor meer informatie over deze avond verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde uitnodiging (klik hier) en flyer (klik hier). De verenigingen in de omgeving zijn via een aparte brief geïnformeerd hierover. Ook heeft de COVS Gouda e.o., in navolging van onze Rotterdamse collega’s, tot het einde van dit kalenderjaar een zogeheten ‘tientjesactie’.

Klik hier om in te schrijven voor de Battle of the Referees 2016.

Wat houdt deze ‘tientjesactie’ in?
Voor slechts tien euro tot het einde van dit kalenderjaar 2016 kunnen (club)scheidsrechters op dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur meetrainen bij de Goudse scheidsrechtersvereniging in het Groenhovenpark in Gouda. Op deze manier kunnen (club)scheidsrechters in contact komen met jonge en/of ervaren (KNVB-)scheidsrechters om ervaringen te bespreken, aan hun conditie te werken en hun spelregelkennis bij te spijkeren. Tevens kunnen deelnemers aan deze actie automatisch deelnemen aan de hierboven genoemde Battle of the Referees. Uiteraard kunnen deelnemers aan deze actie eventueel hun hobby bij hun eigen vereniging voortzetten, de actie is met name bedoeld om kennis te maken met de verschillende faciliteiten die de COVS Gouda e.o. kan bieden. Na het einde van het kalenderjaar kan de scheidsrechter kiezen om lid te blijven tegen de reguliere contributie of zich uitschrijven.

Indien u als (club)scheidsrechter/niet-lid gebruik wilt maken van deze actie, kunt u contact opnemen met de secretaris via secretaris@covsgouda.nl. Ook voor eventuele aanvullende vragen kunt op dit e-mailadres terecht.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Tussenstand darten na ronde 1

Morgen (dinsdag 25 oktober) staat de tweede ronde van de dartcompetitie 2016-2017 op het programma. Het darten begint omstreeks 21:15 uur. Bent u er ook (weer) bij?

Klik hier om de tussenstand na de eerste ronde te bekijken. Tevens is er, via een sponsor, 20 euro beschikbaar gesteld voor de eerste deelnemer die in één beurt (= 3 pijlen) alle pijlen in de triple 20 gooit (en daarmee dus een score behaalt van 180 punten).

De ontspanningscommissie.

Sport op Vrijdag met René Kiebert over COVS Gouda

Twee weken geleden was onze voorzitter, René Kiebert, te gast bij Theo Klomp in zijn programma ‘Sport op Vrijdag’ elke vrijdagavond tussen 08:00 en 10:00 uur op Radio Waddinxveen (RTW). Zij bespraken de laatste ontwikkelingen binnen de landelijke COVS en binnen onze eigen COVS Gouda. Klik hieronder om het geluidsfragment te beluisteren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in!

De redactiecommissie heeft een nieuwe functie geïmplementeerd op onze website: e-mail notificaties. Vanaf nu vindt u rechts bovenaan onze homepage een mogelijkheid om zich in te schrijven voor het ontvangen van e-mail notificaties. Dit betekent dat u een e-mail ontvangt op het moment dat er een nieuw bericht op onze website is geplaatst. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend: indien u niet langer notificaties wilt ontvangen, kunt u zich weer afmelden met de link in de e-mail. Op deze manier mist u dus niets!

Wilt u dus graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws zonder de website constant in de gaten te moeten houden? Schrijf u dan op onze homepage in voor het ontvangen van e-mail notificaties zodat u steeds een e-mail krijgt als er een nieuw bericht op de website wordt geplaatst. Het inschrijven kost u nog geen minuut.

De redactiecommissie.